En björk har sågats ner

Hej och hallå alla mina trevliga följare som jag har här på min blogghörna, och varmt välkomna ska ni vara till ett nytt inlägg den här grådisiga novemberdagen. Jag hoppas ni mår bra allihopa och att ni tycker det ska bli roligt att läsa det här inlägget. Idag ska jag berätta om när ett träd fälldes i trädgården, och jag hoppas att det här inlägget kan vara till hjälp för dig som behöver få hjälp inom trädfällning av en trädfällare i Åkersberga. Företaget som hjälpte mig heter Wegmann.se Trädgårdsdesign. 

Jag är så glad att jag hittade det här underbara huset och att jag vann budgivningen. Jag har ärvt pengar av min gamle far som avled stilla i somras, och det gjorde att jag fick den ekonomiska förutsättningen som krävdes för att köpa ett hus. Så dök det här huset upp som var ett väldigt fint hus men där ingenting hade gjorts med trädgården på lång tid. Jag bestämde mig för att börja med att göra i ordning trädgården för inne i huset var allt tipp-topp. En otroligt ful hängbjörk stod bara ett par meter från ytterdörren och skräpade ner med massa frömjöl, så björken skulle bara väck, punkt slut. Jag vände mig då till Wegmann.se Trädgårdsdesign och inom några dagar kom en av deras trädfällare i Åkersberga hit och sågade ner björken. Det var den första förändringen med trädgården och sedan har jag gjort en hel del andra förändringar i utemiljön men det ska jag inte skriva om i det här inlägget, men jag ska berätta om det vid ett senare tillfälle.