En trevlig semesteranläggning

God dag, god dag och känn er välkomnade till bloggen. Jag har en rak uppmaning till er som vill ha en trevlig semester full av naturupplevelser. Hyr en stuga i Tingsryd! Det brukar jag göra minst ett par gånger om året och det på en semesteranläggning som heter Strömmagården. Jag lägger in en länk i texten redan här så kan ni klicka här när ni läst klart detta inlägg för då kommer ni in till Strömmagårdens hemsida och kan läsa mer om detta lilla paradis som för övrigt ligger i det natursköna Tingsryd. Jag tycker att Tingsryd är en av de vackraste platserna i hela Sverige. Då har jag ändå rest land och rike runt men det är något alldeles speciellt med Tingsryd som jag inte riktigt kan förklara. Det är svårt att sätta ord på något som har med så starka känslor att göra men vad jag ville få sagt är, att när och om ni hyr en stuga i Tingsryd så kommer ni säkerligen att förstå mig! Jag åker till Strömmagården för att både fiska, deltaga i deras årliga kräftarrangemang men också för att ladda batterierna. Jag tycker också att det är bra att det inte ligger längre bort än vad det gör. Jag bor 10 mil därifrån och har upptäckt att jag inte alls behöver resa långt bort för att upptäcka riktiga guldkorn i tillvaron. Hur är det med er. Vart åker ni helst på er semester? Kan ni inte dela med er om era bästa semesterminnen? Kanske har ni till och med varit på Strömmagården? Återigen, hyr er en stuga i Tingsryd, det är mitt råd till alla mina härliga läsare!