Jag går på massage i Kungsbacka ibland

Hej igen mina fantastiska följare som dag ut och dito in glanar och spanar in allt spännande som jag skriver på bloggen. Jag hoppas att ni alla mår riktigt bra idag och att ni har många spännande saker att se fram emot under helgen som ska bjuda på värme och sol. I den här bloggen tycker jag om att dela med mig om sådant som får mig att må bra, så därför hade jag tänkt att tala med er om ett företag dit jag går för att få massage i Kungsbacka, ett företag som heter Rossing Massage. 

Denna massage har god effekt på min spända kropp och mitt psyke. Jag är lite spänd och nervöst lagd av naturen och ställer höga krav på mig själv och har låg självkänsla. Det är en sida av mig som ni nog inte riktigt trodde fanns, men jag är inte alls så självsäker som det kanske kan verka. När jag kommer till Rossing Massage och får hjälp genom denna massage i Kungsbacka händer det saker med kroppen och själen som känns bra. Det är energier som flödar igenom min kropp genom behandlarens händer och får kroppen att bli mer avslappnad och effekten kommer på momangen och sitter sedan i i flera dygn efteråt. Det här med massage är något som fungerar bra på mig så jag tänker att det inte skulle skada ifall ni är lite spända och nervösa som jag, eller om ni har värk i kroppen, att prova på att gå på massage i Kungsbacka. Det var i det stora hela taget vad jag ville dela med er idag, denna ljuvliga och härliga aprildag. Nu önskar jag er allesammans en riktigt fin helg och helt omöjligt är det inte att jag lägger ut några inlägg under helgen, hejdå!